Myntringar

Nedan kan du se vilka mynt jag normalt har på lager. Är du intreserad av något annat mynt kan du förklara viket typ av mönster det ska vara så kommer jag med förslag. När vi diskuterar vilket mynt du vill ha så kommer jag att säga ifrån ifall det myntet inte kommer att bli bra i en viss storlek.

 

Priset varierar från 1000-2600 kronor beroende på mänden silver och hur ovanligt myntet är. Innebär beställningen en längre arbetstid än normalt så kan kostnaden höjas men det kommer vi i så fall överens om innan. 

 

Värt att veta om myntringar är att de invändigt är större på ena sidan. Det beror på att jag stretchar den och det gör materialet tunnare. Detta fenomen viser sig mest på breda ringar och jag försöker justera ringen så att det ska bli så bra som möjligt utan att kompromissa med utseendet.

 

Normalt står jag för mynten men man kan skicka egna mynt till mig. Då rekommenderar jag att de innehäller minst 80% silver, annars kan huden missfärgas. Kostnaden är då 1000-1500 kronor/ring. Detta görs i överenskommelse med mig.

 

Alla ringar kan föras antingen helbanka eller oxiderade (svärtade).

 

Skedringar

Här hittar du också mina ringar gjorda av silverskedar. Det är ringar som ger ett stort intryck men som är väldigt bekväma att ha på sig eftersom de är smala på den del som du har på undersidan av fingret. Silverhalten är 830 (rent silver är 999). Precis som med myntringarna är det bara att du hör av dig om du vill diskutera varianter av de som finns med på den här sidan.

 

 

 

Du kan beställa via info@spangenbergdesign.se eller via ett meddelande på min sida Spangenberg Design på Facebook.